Van Gaal keert terug bij Ajax als adviseur rvc: 'Ik wil de club graag ondersteunen'

Van Gaal keert terug bij Ajax als adviseur rvc: ‘Ik wil de club graag ondersteunen’

Louis van Gaal is terug bij Ajax als adviseur voor de Raad van Commissarissen. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal en oud-trainer van Ajax heeft aangegeven dat hij de club graag wil ondersteunen.

Van Gaal heeft een lange relatie met Ajax. Hij begon zijn carrière als speler bij de club in 1972 en speelde daar tot 1977. In 1991 keerde hij terug als trainer en leidde hij de club naar drie landstitels, twee KNVB-bekerwinst en een UEFA Cup-winst.

Na zijn vertrek bij Ajax in 1997, ging Van Gaal verder naar clubs als Barcelona, Bayern München, Manchester United en AZ. Nu is hij terug bij Ajax als adviseur voor de Raad van Commissarissen. Van Gaal zal de club adviseren over technische zaken, zoals spelersselectie en tactiek.

Van Gaal heeft aangegeven dat hij blij is dat hij terug is bij Ajax. Hij zei: “Ik ben erg blij dat ik de club weer kan helpen. Ik heb veel liefde voor Ajax en ik wil de club graag ondersteunen.”

Van Gaal’s terugkeer bij Ajax is goed nieuws voor de club. Zijn ervaring en kennis zullen een waardevolle toevoeging zijn aan de Raad van Commissarissen. Met Van Gaal aan boord, kan Ajax verwachten dat ze nog meer successen gaan behalen in de toekomst.