Oud-PSV'er Bruma verstoort droomavond Sheraldo Becker in Champions League

Oud-PSV’er Bruma verstoort droomavond Sheraldo Becker in Champions League

Voor Sheraldo Becker was het een droomavond die uitkwam. De aanvaller van PSV stond aan de vooravond van zijn debuut in de Champions League tegen Olympiakos Piraeus. Maar de droom werd verstoord door een oud-PSV’er: Bruma.

De Portugees, die in 2018 nog voor de Eindhovenaren speelde, scoorde in de tweede helft de 1-1 voor Olympiakos. Daarmee verstoorde hij de droomavond van Sheraldo Becker, die in de eerste helft de 0-1 had gemaakt.

Het was een emotioneel moment voor Bruma. De 24-jarige aanvaller was in 2018 naar RB Leipzig vertrokken, maar had nog steeds een speciale band met PSV. Na zijn doelpunt liep hij naar de tribune waar zijn familie zat en juichte hij uitbundig.

Hoewel Sheraldo Becker teleurgesteld was over het resultaat, was hij toch trots op zijn prestatie. Hij had zijn debuut gemaakt in de Champions League en had laten zien dat hij klaar is voor het grote werk.

Het was een avond waarop twee spelers hun droom konden verwezenlijken. Voor Sheraldo Becker was het een avond om nooit te vergeten, ook al werd zijn droom verstoord door een oud-PSV’er.