Oud-PSV'er Bruma maakt schitterende goal, verstoort droomavond van Sheraldo Becker

Oud-PSV’er Bruma maakt schitterende goal, verstoort droomavond van Sheraldo Becker

Deze week was er een bijzondere wedstrijd tussen PSV en FC Groningen. De wedstrijd stond in het teken van de afscheid van Sheraldo Becker, die na acht jaar afscheid neemt van PSV. Helaas voor Becker werd de droomavond verstoord door een schitterende goal van Oud-PSV’er Bruma.

Bruma speelde vorig seizoen nog bij PSV, maar is dit seizoen overgestapt naar FC Groningen. In deze wedstrijd liet hij zien waarom hij zo’n gewaardeerde speler is. In de tweede helft scoorde hij een prachtige goal, waarmee hij de 1-1 op het scorebord zette.

Hoewel de goal van Bruma een verdrietige dag voor Becker was, was het ook een mooi moment. Na de goal kreeg Becker een staande ovatie van het publiek en de spelers van beide teams. Zelfs Bruma kreeg applaus van de PSV-fans, omdat hij een prachtige goal had gemaakt.

Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door PSV met 2-1, maar de goal van Bruma was toch het hoogtepunt van de avond. Het was een mooie manier om Becker te eren en te laten zien dat hij altijd in het hart van de PSV-fans zal blijven.