Adam Devine en Chloe Bridges verwachten hun eerste kindje

Adam Devine en Chloe Bridges verwachten hun eerste kindje

Adam Devine en Chloe Bridges hebben een grote aankondiging gedaan: ze verwachten hun eerste kindje! De acteurs, die elkaar in 2015 ontmoetten op de set van de romantische komedie ‘Game Night’, zijn al jaren samen en hebben nu hun geluk gedeeld met de wereld.

Adam Devine, bekend van films als ‘Pitch Perfect’ en ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’, heeft het nieuws op Instagram gedeeld met een foto van het stel met een klein babykleertje. Hij schreef: “We zijn zo blij om te delen dat we onze eerste baby verwachten!”

Chloe Bridges, die bekend is van films als ‘The Final Girls’ en ‘Famous in Love’, deelde ook het nieuws op Instagram met een foto van het stel met een klein babykleertje. Ze schreef: “We kunnen niet wachten om onze kleine te verwelkomen!”

De fans van Adam en Chloe zijn erg blij voor het stel en hebben veel liefde gedeeld op social media. De twee hebben nog geen verdere details over hun aanstaande baby gedeeld, maar fans kunnen er zeker van zijn dat er meer informatie volgt.

Adam en Chloe zullen zeker geweldige ouders zijn voor hun kleintje en we wensen hen veel geluk toe bij hun reis als ouders.