Servië arresteert leider van groep die politie in Kosovo aanviel bij klooster

Servië arresteert leider van groep die politie in Kosovo aanviel bij klooster

Servië heeft de leider van een groep die verantwoordelijk is voor de aanval op de politie in het klooster van Kosovo gearresteerd. De leider, bekend als “Cakalla”, is gearresteerd in het noorden van Servië.

De aanval vond plaats op 6 juli in het klooster van Decani, waarbij een aantal politieagenten gewond raakte. De politie was op zoek naar Cakalla, die verantwoordelijk zou zijn voor de aanval.

Volgens de Servische autoriteiten is Cakalla een leider van een groep die zich bezighoudt met illegale activiteiten in Kosovo. Hij zou betrokken zijn bij het verhandelen van drugs, wapens en andere illegale goederen.

De arrestatie van Cakalla is een belangrijke stap in de strijd tegen de criminaliteit in Kosovo. Het is ook een teken dat Servië bereid is om samen te werken met de autoriteiten in Kosovo om de criminaliteit in de regio te bestrijden.

De Servische autoriteiten hebben aangekondigd dat ze meer actie zullen ondernemen tegen criminelen die actief zijn in Kosovo. Ze hopen dat de arrestatie van Cakalla een signaal zal zijn voor andere criminelen dat ze niet ongestraft hun gang kunnen gaan.