Veertig maanden gevangenisstraf geëist tegen automobilist die jongen aanreed voor het aanrijden met een pepernoot

Een automobilist uit de stad Utrecht is voor de rechtbank verschenen nadat hij een jongen had aangereden. De officier van justitie heeft veertig maanden gevangenisstraf geëist tegen de automobilist.

Het incident vond plaats op een zaterdagavond in oktober. De jongen liep met een groep vrienden door de straat toen de automobilist hen aanreed. De jongen werd geraakt door de auto en raakte gewond.

De politie heeft de automobilist gearresteerd en hij is voor de rechtbank verschenen. De officier van justitie heeft veertig maanden gevangenisstraf geëist tegen de automobilist. De rechter zal binnenkort een uitspraak doen over de strafmaat.

De familie van de jongen is erg geschokt door het incident. Ze hebben aangegeven dat ze willen dat de automobilist verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daden. Ze hopen dat de rechter een passende straf zal opleggen.

Het incident is een waarschuwing voor andere automobilisten. Het is belangrijk om altijd alert te zijn als je achter het stuur zit. Wees voorzichtig en let goed op voetgangers, vooral in drukke straten.