Leonardo DiCaprios Titanic-outfit gaat te veiling

Leonardo DiCaprio’s iconische outfit uit de film Titanic gaat te veiling. De outfit bestaat uit een zwarte trui, een witte overhemd, een zwarte broek en een paar zwarte schoenen. Het is een van de meest herkenbare outfits uit de film.

De veiling wordt gehouden door het bekende veilinghuis Julien’s Auctions in Los Angeles. De veiling begint op 9 november en duurt tot 11 november. De verwachting is dat de outfit tussen de $50.000 en $70.000 gaat opbrengen.

De outfit is een van de meest herkenbare uit de film. Het is een van de meest gewaardeerde films uit de geschiedenis en heeft veel fans over de hele wereld. De film won 11 Oscars, waaronder Beste Film en Beste Regie.

De veiling is een geweldige kans voor fans om een stukje van de geschiedenis in handen te krijgen. Het is ook een geweldige kans voor verzamelaars om een uniek stuk te bemachtigen.

Het veilinghuis Julien’s Auctions heeft al veel beroemde stukken geveild, waaronder kleding van Elvis Presley, Michael Jackson en Marilyn Monroe. Dit is dus zeker een veiling om in de gaten te houden.