Dodelijke schietpartij in Thais winkelcentrum veroorzaakt paniek

Dodelijke schietpartij in Thais winkelcentrum veroorzaakt paniek

Afgelopen zaterdag heeft een dodelijke schietpartij plaatsgevonden in een winkelcentrum in de Thaise stad Chonburi. De schietpartij heeft paniek veroorzaakt onder de bezoekers van het winkelcentrum.

Volgens de politie is de schietpartij begonnen toen twee mannen een ruzie kregen in het winkelcentrum. Eén van de mannen, die later werd geïdentificeerd als een lokale gangster, heeft vervolgens een pistool getrokken en begonnen te schieten. De andere man is gewond geraakt en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de dader gearresteerd en hij wordt momenteel verhoord. De politie heeft ook bevestigd dat er geen andere slachtoffers zijn gevallen.

De schietpartij heeft paniek veroorzaakt onder de bezoekers van het winkelcentrum. Veel mensen renden weg of gingen zich verstoppen. Sommige mensen werden zo bang dat ze zelfs hun auto’s achterlieten.

De politie heeft de situatie onder controle gebracht en het winkelcentrum is weer open voor bezoekers. De politie heeft ook gevraagd aan getuigen om informatie te delen over de schietpartij.

Deze schietpartij is een herinnering aan de gevaren van geweld in Thailand. Hoewel de meeste gewelddadige incidenten plaatsvinden in gebieden met hoge criminaliteit, is het belangrijk om alert te blijven en voorzichtig te zijn in publieke ruimtes.