Idris Elba gaat een jaar in therapie om zijn workaholic-gedrag te verminderen

Idris Elba, een bekende Britse acteur, heeft aangekondigd dat hij een jaar in therapie gaat om zijn workaholic-gedrag te verminderen. De acteur, die bekend staat om zijn rollen in films als The Wire, Luther en Beasts of No Nation, heeft toegegeven dat hij te veel werkt en dat het tijd is om wat rust te nemen.

Idris Elba heeft gezegd dat hij de afgelopen jaren een enorme druk heeft ervaren om steeds meer te werken. Hij heeft toegegeven dat hij zichzelf heeft verwaarloosd en dat hij nu de tijd neemt om zichzelf te herstellen.

De acteur is van plan om een jaar in therapie te gaan om zijn workaholic-gedrag te verminderen. Hij zal ook proberen om meer tijd door te brengen met zijn familie en vrienden. Idris Elba heeft ook gezegd dat hij meer tijd wil besteden aan het doen van dingen die hij leuk vindt, zoals reizen, lezen en sporten.

Idris Elba’s beslissing om een jaar in therapie te gaan is een goede stap in de richting van een gezondere levensstijl. Het is belangrijk om te onthouden dat workaholisme een serieus probleem is dat kan leiden tot stress, burn-out en andere mentale gezondheidsproblemen. Door therapie te volgen kan Idris Elba leren om op een gezonde manier met stress om te gaan en om zijn werk- en privĂ©leven in balans te houden.