Suge Knight weigert te getuigen tegen verdachte van moord op Tupac

De Amerikaanse rapper Suge Knight heeft onlangs verklaard dat hij niet wil getuigen tegen de verdachte van de moord op Tupac Shakur. De moord op de beroemde rapper vond plaats in 1996, maar de dader is nooit gevonden. Knight was een goede vriend van Shakur en was aanwezig op de avond dat hij werd vermoord.

Knight zei dat hij niet wil getuigen omdat hij bang is voor wraakacties. Hij verklaarde dat hij al meerdere bedreigingen heeft ontvangen van mensen die verband houden met de moord. Knight zei ook dat hij niet wil dat zijn familie en vrienden ook bedreigd worden.

De politie heeft Knight gevraagd om te getuigen tegen de verdachte, maar hij weigert. Knight zei dat hij geen informatie heeft die kan helpen bij het oplossen van de moord. Hij voegde eraan toe dat hij niet wil dat zijn naam wordt gebruikt om de verdachte te veroordelen.

Hoewel Knight weigert te getuigen, is de politie nog steeds bezig met het onderzoek naar de moord op Tupac. Er wordt gezegd dat er nieuwe bewijzen zijn die kunnen helpen bij het oplossen van de zaak. De politie hoopt dat deze bewijzen hen kunnen helpen om de dader te vinden.

Hoewel Suge Knight weigert te getuigen tegen de verdachte van de moord op Tupac Shakur, blijft de politie hoopvol dat ze uiteindelijk de dader zullen vinden.