Facebook met ad-free abonnement kost 10 euro per maand

Facebook introduceert een nieuw abonnement waarmee gebruikers advertentievrij kunnen surfen. Voor 10 euro per maand krijgen gebruikers toegang tot een ad-free versie van Facebook.

Het ad-free abonnement biedt gebruikers de mogelijkheid om zonder onderbrekingen te genieten van hun favoriete sociale netwerk. Gebruikers hoeven geen advertenties meer te zien, waardoor het gebruik van Facebook veel aangenamer wordt.

Het abonnement is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten. Gebruikers kunnen het abonnement afsluiten via de Facebook-app of via de website.

Facebook heeft aangekondigd dat het bedrijf meer abonnementsopties zal introduceren in de toekomst. Het bedrijf wil zo meer gebruikers aantrekken en ervoor zorgen dat iedereen de beste ervaring krijgt bij het gebruik van Facebook.

Het ad-free abonnement is een goede optie voor mensen die geen advertenties willen zien op Facebook. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het abonnement alleen toegang geeft tot de advertentievrije versie van Facebook. Als gebruikers meer functies willen, zoals het verbergen van berichten of het blokkeren van bepaalde accounts, moeten ze een ander abonnement afsluiten.

Facebook’s ad-free abonnement is een goede optie voor mensen die geen advertenties willen zien op het platform. Het abonnement kost 10 euro per maand en biedt gebruikers toegang tot een advertentievrije versie van Facebook.