William Spaaij, Musicalster, is Vader geworden

William Spaaij, de bekende musicalster, is vader geworden! De trotse ouders hebben de geboorte van hun zoontje bekend gemaakt. De kleine jongen heet Noah en is op donderdag 8 april 2021 geboren.

William Spaaij is al jarenlang actief in de Nederlandse musicalwereld. Hij speelde onder andere in de musicals ‘The Lion King’, ‘Kiss me, Kate’ en ‘Annie’. Ook heeft hij verschillende rollen gespeeld in televisieseries zoals ‘De Luizenmoeder’ en ‘Het Klokhuis’.

William Spaaij is een geliefd persoon in de wereld van de musicals. Hij is bekend om zijn grote talent en zijn liefde voor het theater. Zijn fans zijn blij voor hem dat hij nu vader is geworden.

De ouders zijn erg blij met hun zoontje Noah. William Spaaij heeft al laten weten dat hij erg trots is op zijn kleine man. Ook heeft hij laten weten dat hij er alles aan doet om een goede vader te zijn.

William Spaaij is een geweldige musicalster en nu ook een trotse vader. We wensen hem veel geluk met zijn nieuwe rol als vader en hopen dat hij nog veel mooie rollen mag spelen in de toekomst.