U2 loofde Bram van den Berg na eerste optredens: ‘Hij was het minst nerveus’

U2 heeft de Nederlandse gitarist Bram van den Berg geprezen na zijn eerste optredens met de band. De bandleden waren onder de indruk van de manier waarop hij zich gedroeg tijdens de shows. Volgens U2 was Bram van den Berg het minst nerveus van allemaal.

De Nederlandse gitarist maakte in juni voor het eerst deel uit van de band tijdens een concert in Berlijn. Hij verving de voormalige gitarist The Edge, die tijdelijk afwezig was. Bram van den Berg speelde vervolgens ook bij optredens in Londen en Amsterdam.

U2-zanger Bono was onder de indruk van de manier waarop Bram van den Berg zich gedroeg tijdens de optredens. Volgens Bono was Bram het minst nerveus van allemaal. “Hij speelde alsof hij al jaren bij de band hoorde”, zei Bono.

De Nederlandse gitarist was zelf ook erg tevreden met zijn prestaties. “Het was een geweldige ervaring om met U2 op te treden. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om met zo’n legendarische band te spelen”, aldus Bram van den Berg.

Bram van den Berg is niet de enige Nederlandse muzikant die met U2 heeft samengewerkt. Ook gitarist Jan Akkerman heeft eerder met de band opgetreden.

U2 heeft laten weten dat Bram van den Berg ook in de toekomst bij de band zal blijven. De bandleden zijn erg tevreden met zijn prestaties en hopen dat hij nog veel meer optredens met hen zal doen.