Ten Hag bekijkt mogelijkheid om Antony in CL-wedstrijd tegen Galatasaray in te zetten

Ten Hag bekijkt mogelijkheid om Antony in CL-wedstrijd tegen Galatasaray in te zetten

De Nederlandse voetbalclub Ajax heeft de mogelijkheid om de Braziliaanse speler Antony te laten spelen in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray. Hoofdtrainer Erik ten Hag heeft aangegeven dat hij deze optie zal bekijken.

Antony is een jonge voetballer die in de zomer van 2019 naar Ajax kwam. Hij is een belangrijke speler voor de ploeg en heeft al veel wedstrijden gespeeld. In de laatste wedstrijd tegen FC Utrecht scoorde hij twee doelpunten.

Ten Hag heeft gezegd dat hij de mogelijkheid om Antony in te zetten tegen Galatasaray zal bekijken. Hij denkt dat Antony een goede aanvulling kan zijn op het team en dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Galatasaray is een belangrijke wedstrijd voor Ajax. Als ze winnen, zullen ze door gaan naar de volgende ronde van de Champions League. Ten Hag heeft gezegd dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Ajax deze wedstrijd wint.

Het is nog niet duidelijk of Ten Hag Antony in de wedstrijd tegen Galatasaray zal laten spelen. Het is echter duidelijk dat Ten Hag de mogelijkheid serieus overweegt. Als Antony wordt ingezet, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de overwinning van Ajax.