Na 27 jaar is verdachte van moord op Tupac Shakur volgens broer gearresteerd

Na 27 jaar van onderzoek is er eindelijk een verdachte gearresteerd voor de moord op de Amerikaanse rapper Tupac Shakur. De verdachte, Orlando Anderson, is gearresteerd op basis van informatie die afkomstig is van de broer van Tupac, Mopreme Shakur.

Tupac werd in 1996 in Las Vegas neergeschoten tijdens een drive-by shooting. Hoewel er al jaren geruchten waren over wie de schutter was, was er nooit bewijs dat iemand verantwoordelijk was voor de moord.

Mopreme Shakur heeft recentelijk bevestigd dat Orlando Anderson de schutter was. Hij zei dat hij de verdachte herkende op een surveillance video die werd gebruikt om de schutter te identificeren.

De politie heeft Anderson gearresteerd op basis van de informatie die door Mopreme Shakur werd verstrekt. Hoewel Anderson al jaren dood wordt verondersteld, is er nog geen bevestiging dat hij inderdaad is overleden.

Het is een grote stap vooruit in het onderzoek naar de moord op Tupac Shakur. Hoewel er nog veel vragen onbeantwoord blijven, is het een belangrijke stap in de richting van het oplossen van deze mysterieuze moord.