Muziektheatervoorstelling over het iconische Live Aid-concert in de maak

Het iconische Live Aid-concert uit 1985 staat op het punt om tot leven te komen in een muziektheatervoorstelling. Deze voorstelling zal de geschiedenis van het concert vertellen, met muziek en verhalen die de grote dag herbeleven.

Live Aid was een wereldwijd concert dat plaatsvond op 13 juli 1985. Het doel was om geld in te zamelen voor de hongersnood in Ethiopiƫ. Het concert werd georganiseerd door Bob Geldof en Midge Ure en werd uitgezonden op televisie in meer dan 150 landen. Het concert trok meer dan 1,5 miljard kijkers.

De muziektheatervoorstelling zal de verhalen vertellen van de artiesten die optraden tijdens het concert, zoals Queen, David Bowie, U2, Elton John, Madonna en vele anderen. De voorstelling zal ook de achtergrondverhalen vertellen van de organisatoren, de technici en de vele andere mensen die betrokken waren bij het evenement.

De voorstelling zal worden geproduceerd door een team van theatermakers, muzikanten en technici. Er zullen ook speciale gastoptredens zijn van artiesten die optraden tijdens het originele concert. De voorstelling zal plaatsvinden in theaters over de hele wereld, waaronder Londen, New York, Los Angeles en Sydney.

Live Aid was een van de meest iconische momenten uit de popgeschiedenis en de muziektheatervoorstelling zal een unieke ervaring bieden aan alle fans van het originele concert. De voorstelling zal een kans bieden om de verhalen achter het concert te horen, terwijl we genieten van de muziek die zo’n grote invloed heeft gehad op de wereld.