Zeven doden na instorting Mexicaanse kerk tijdens doopdienst

Afgelopen zondag heeft een tragisch ongeluk plaatsgevonden in de Mexicaanse stad Puebla. Een kerk is ingestort tijdens een doopdienst, waardoor zeven mensen om het leven zijn gekomen.

Volgens de autoriteiten was de kerk al meer dan 100 jaar oud en was het gebouw in slechte staat. Het ongeluk gebeurde toen de kerk instortte tijdens een doopdienst, waarbij meer dan 50 mensen aanwezig waren.

De autoriteiten hebben onmiddellijk een reddingsoperatie gestart om de slachtoffers te redden. Helaas zijn er zeven mensen om het leven gekomen, waaronder twee kinderen. Er wordt gezegd dat er nog meer slachtoffers zijn, maar de autoriteiten hebben nog geen officiële verklaring gegeven.

De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador heeft laten weten dat hij diep geschokt is door het ongeluk en dat hij alle slachtoffers en hun families in gedachten houdt. Hij heeft ook een team van specialisten gestuurd om de oorzaak van het ongeluk te onderzoeken.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk was, maar de autoriteiten vermoeden dat het gebouw te oud was en niet goed onderhouden werd. Ze zullen verder onderzoek doen om de exacte oorzaak vast te stellen.

Het is een tragisch ongeluk en de autoriteiten doen er alles aan om de oorzaak te achterhalen en de families van de slachtoffers te steunen. Laten we hopen dat dergelijke tragische incidenten in de toekomst voorkomen kunnen worden.