Twee Nederlanders komen om bij verkeersongeval in Thailand

Afgelopen week hebben twee Nederlanders het leven gelaten bij een verkeersongeval in Thailand. Het ongeval gebeurde op de weg tussen de stad Chiang Mai en het stadje Mae Taeng.

De twee slachtoffers waren een man en een vrouw, beiden in de leeftijd van 24 jaar. Ze waren samen op reis in Thailand. Ze werden vervoerd in een taxi toen ze betrokken raakten bij het ongeval.

Volgens de Thaise politie was de bestuurder van de taxi onder invloed van alcohol. De bestuurder is gearresteerd en staat terecht voor dood door schuld.

De Nederlandse ambassade in Bangkok heeft laten weten dat ze in contact staan met de familie van de slachtoffers. Ze bieden hun steun aan de familie en vrienden van de slachtoffers.

Het verkeer in Thailand is vaak gevaarlijk. Er zijn veel ongelukken en de verkeersregels worden vaak niet nageleefd. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn als je in Thailand reist. Zorg ervoor dat je altijd een veilige taxi neemt en probeer nooit te rijden als je onder invloed bent van alcohol.