Politie voorkomt confrontatie bij blokkade van de A12

Politie voorkomt confrontatie bij blokkade van de A12

De politie heeft een confrontatie voorkomen bij de blokkade van de A12. Afgelopen dinsdag werd de A12 geblokkeerd door een groep demonstranten die protesteerden tegen de komst van een nieuwe luchthaven. De politie was voorbereid op de situatie en kon de confrontatie voorkomen.

De demonstranten hadden verschillende spandoeken meegenomen met daarop teksten als “Stop de luchthaven” en “Geen luchthaven”. Ze stonden op de weg en blokkeerden zo de A12. De politie was voorbereid op de situatie en had extra agenten ingezet om de situatie in de gaten te houden. Ze hebben ervoor gezorgd dat er geen confrontatie ontstond tussen de demonstranten en de politie.

De politie heeft ook verschillende waarschuwingen gegeven aan de demonstranten om de weg vrij te maken. Nadat de demonstranten hun boodschap hadden verspreid, hebben ze de weg vrij gemaakt zodat het verkeer weer kon doorstromen. De politie heeft ervoor gezorgd dat er geen geweld of escalatie plaatsvond.

De politie heeft een goede taak verricht door te voorkomen dat er een confrontatie ontstond tussen de demonstranten en de politie. Door hun snelle actie is er geen geweld of escalatie plaatsgevonden. De politie heeft ervoor gezorgd dat het verkeer weer kon doorstromen en dat de demonstranten hun boodschap konden verspreiden.