Atlético Madrid bereidt zich moeizaam voor op CL-duel met Feyenoord zonder Memphis

Atlético Madrid bereidt zich moeizaam voor op CL-duel met Feyenoord zonder Memphis

Depay

Atlético Madrid bereidt zich moeizaam voor op het Champions League-duel met Feyenoord, dat dinsdagavond in Rotterdam zal plaatsvinden. De Spaanse club zal het duel moeten spelen zonder Memphis Depay, die een blessure heeft opgelopen.

Depay, die de afgelopen zomer van Manchester United naar Feyenoord verhuisde, is een belangrijke speler voor de Rotterdamse club. Zijn afwezigheid is een grote tegenslag voor Feyenoord, dat al een aantal weken worstelt met blessures.

Atlético Madrid heeft ook te maken met een aantal blessures. De Spaanse club heeft een aantal belangrijke spelers zoals Koke, Diego Costa en Juanfran aan de kant staan. Ondanks de blessures is Atlético Madrid erin geslaagd om de laatste weken goede resultaten te behalen in de Primera División.

Het duel tussen Atlético Madrid en Feyenoord belooft een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hebben nog geen punten verzameld in de Champions League en zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. Atlético Madrid zal waarschijnlijk proberen om de wedstrijd te controleren en de druk op Feyenoord te houden.

Het duel tussen Atlético Madrid en Feyenoord begint dinsdagavond om 20.45 uur in De Kuip. Het duel wordt live uitgezonden op televisie.