RKC-doelman Vaessen mag ziekenhuis verlaten na ernstige botsing tijdens duel met Ajax

Vandaag is goed nieuws voor de supporters van RKC Waalwijk: doelman Nick Vaessen mag het ziekenhuis verlaten na een ernstige botsing tijdens het duel met Ajax. Vaessen raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd op 9 februari, toen hij een harde botsing kreeg met de aanvaller van Ajax.

De 22-jarige doelman werd direct naar het ziekenhuis gebracht en onderzocht. Na een grondig onderzoek bleek dat hij gelukkig geen ernstige verwondingen had opgelopen. Vaessen is nu weer thuis en herstelt van de schok en de pijn.

De supporters van RKC Waalwijk zijn blij dat Vaessen geen ernstige verwondingen heeft opgelopen. Vaessen is een belangrijke speler voor de ploeg en heeft al veel bijgedragen aan hun prestaties. Hij is een goede doelman en heeft al veel belangrijke reddingen gemaakt.

De supporters hopen dat Vaessen snel weer in actie kan komen. Hij zal eerst moeten herstellen en dan kan hij weer terugkeren op het veld. De club heeft al aangekondigd dat ze hem alle tijd zullen geven om te herstellen.

Het is fijn om te weten dat Vaessen geen ernstige verwondingen heeft opgelopen en dat hij nu weer thuis is. We wensen hem veel sterkte bij zijn herstel en hopen dat hij snel weer in actie kan komen.