Liverpool begrijpt VAR-fout niet: ‘Onbevredigend dat er geen ingreep plaatsvond’

Liverpool heeft een duidelijke mening over de VAR-fout die zij tegen Manchester City hebben gehad. Manager Jürgen Klopp is het er niet mee eens dat er geen ingreep plaatsvond.

De wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City was een spannende strijd. In de laatste minuut van de wedstrijd leek Liverpool op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd na een VAR-check. De bal leek de doellijn te hebben gepasseerd, maar de VAR-check wees uit dat de bal net naast het doel was gegaan.

Jürgen Klopp was duidelijk teleurgesteld over de uitslag. Hij zei: “Het is onbevredigend dat er geen ingreep plaatsvond. We hebben gezien dat de bal de doellijn had gepasseerd, maar de VAR-check wees uit dat dit niet het geval was. We begrijpen het niet.”

De VAR-regels stellen dat een goal alleen mag worden afgekeurd als er duidelijk bewijs is dat de bal niet de doellijn heeft gepasseerd. Klopp vroeg zich af of dit bewijs er was. “We begrijpen niet waarom de goal is afgekeurd. We hebben gezien dat de bal de doellijn had gepasseerd, maar de VAR-check wees uit dat dit niet het geval was.”

Hoewel Liverpool teleurgesteld is over de uitslag, blijven ze positief. Klopp voegde toe: “We zullen ons blijven concentreren op onze prestaties en hopen dat we in de toekomst betere resultaten kunnen behalen.”

Het is duidelijk dat Liverpool teleurgesteld is over de VAR-fout die ze tegen Manchester City hebben gehad. Hoewel ze begrijpen waarom de goal is afgekeurd, blijven ze positief en hopen ze in de toekomst betere resultaten te behalen.