RVC Ajax: Interim-directeur Van Halst keert niet terug na afgelopen periode

RVC Ajax: Interim-directeur Van Halst keert niet terug na afgelopen periode

RVC Ajax heeft aangekondigd dat interim-directeur Edwin van Halst niet terugkeert na zijn afgelopen periode. Van Halst was sinds januari 2020 verbonden aan de club als interim-directeur.

Van Halst werd aangesteld om de club te helpen bij het verbeteren van haar financiële situatie. Hij was verantwoordelijk voor het verbeteren van de financiële processen, het verhogen van de inkomsten en het verminderen van de kosten.

De club heeft aangegeven dat Van Halst zijn taak met succes heeft volbracht. De financiële situatie van RVC Ajax is verbeterd en de club is nu in staat om zich te richten op andere prioriteiten.

Hoewel Van Halst niet langer bij RVC Ajax betrokken is, blijft hij wel betrokken bij het Nederlandse voetbal. Hij is betrokken bij een aantal andere clubs in Nederland en is ook betrokken bij een aantal internationale projecten.

RVC Ajax bedankt Van Halst voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn toekomstige projecten. De club is blij dat hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van de financiële situatie.