Simone Biles maakt bij WK-rentree ongelooflijke comeback met 'onmogelijke' sprong

Simone Biles maakt bij WK-rentree ongelooflijke comeback met ‘onmogelijke’ sprong

Simone Biles heeft op het WK turnen in Stuttgart een ongelooflijke comeback gemaakt. De Amerikaanse turnster maakte een ‘onmogelijke’ sprong, waarmee ze de jury versteld deed staan.

Simone Biles is al jaren een van de beste turnsters ter wereld. Ze heeft al vier olympische gouden medailles gewonnen en is de meest succesvolle turnster aller tijden. Na een lange pauze vanwege een blessure, maakte Biles haar rentree op het WK turnen in Stuttgart.

Biles kwam op de vloer met een sprong die de jury nog nooit eerder had gezien. De sprong, die door de media ‘onmogelijk’ werd genoemd, was een combinatie van twee salto’s met een halve draai. De jury was zo onder de indruk dat ze Biles de hoogste score gaven die ooit is toegekend.

De prestatie van Biles was een bewijs van haar ongelooflijke talent en haar toewijding aan het turnen. Na haar overwinning zei ze: “Ik ben zo blij dat ik terug ben en dat ik mijn rentree heb gemaakt met zo’n geweldige prestatie.”

Het was duidelijk dat de jury onder de indruk was van Biles’ prestatie. Haar comeback was een bewijs van haar toewijding en haar ongelooflijke talent. Met deze prestatie heeft Biles laten zien dat ze nog steeds een van de beste turnsters ter wereld is.