Twente verslaat Heerenveen met kleine marge, Almere City beleeft historische avond

Twente verslaat Heerenveen met kleine marge, Almere City beleeft historische avond

Vrijdagavond was het een historische avond voor Almere City FC. De ploeg uit Flevoland versloeg FC Heerenveen met een kleine marge van 1-0. Het was de eerste keer dat Almere City FC een Eredivisie-wedstrijd won.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door de 20-jarige aanvaller, Jari Schuurman. Hij scoorde in de tweede helft, waardoor Almere City FC de overwinning kon binnenhalen.

De overwinning was een grote verrassing voor veel supporters van Almere City FC. De ploeg had alleen twee punten verzameld in de competitie voordat ze tegen Heerenveen speelden.

De overwinning is ook een grote stap voorwaarts voor Almere City FC. Het team heeft nu vier punten verzameld in de competitie en heeft meer vertrouwen gekregen in hun spel.

De overwinning is ook goed nieuws voor Twente. De ploeg uit Enschede staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie, net achter Ajax. Twente heeft nu een kleine marge op Heerenveen, dat op de derde plaats staat.

Al met al was het een gedenkwaardige avond voor Almere City FC. De ploeg heeft voor het eerst in hun geschiedenis een Eredivisie-wedstrijd gewonnen en heeft daarmee een grote stap gezet naar het behalen van hun doelstellingen. Twente heeft ook baat bij deze overwinning, omdat ze nu op de tweede plaats staan in de competitie.