Feyenoord krijgt 'zeldzaam rustige' controle bij slotzicht

Feyenoord krijgt ‘zeldzaam rustige’ controle bij slotzicht

Feyenoord heeft deze week een ‘zeldzaam rustige’ controle bij Slotzicht ondergaan. De Rotterdamse voetbalclub werd door de KNVB bezocht om te controleren of de club voldoet aan alle voorschriften en eisen die gelden voor het spelen van betaald voetbal. De controle ging zonder problemen en de KNVB was tevreden met de resultaten.

De KNVB controleert regelmatig bij Feyenoord om er zeker van te zijn dat de club aan alle regels en eisen voldoet. Deze keer was de controle echter ‘zeldzaam rustig’, zoals een woordvoerder van Feyenoord het omschreef. Er werden geen problemen geconstateerd en de KNVB was tevreden met de resultaten.

De KNVB heeft aangegeven dat Feyenoord voldoet aan alle voorschriften en eisen die gelden voor het spelen van betaald voetbal. De club heeft ook aangegeven dat ze blij zijn met de resultaten van de controle. Ze benadrukken dat ze zich houden aan alle regels en dat ze blijven streven naar verdere verbetering.

Feyenoord is een van de meest succesvolle clubs in Nederland en heeft al vele prijzen gewonnen. De club is trots op hun prestaties en wil dat hun succes blijft voortbestaan. Daarom is het belangrijk dat ze voldoen aan alle regels en eisen die gelden voor het spelen van betaald voetbal. De KNVB-controle bij Slotzicht was daarom een belangrijke stap in de goede richting.