Digitale condoleance voor slachtoffers Rotterdamse stille tocht

De stille tocht in Rotterdam op 22 maart 2020 was een bijzondere gelegenheid om de slachtoffers van de aanslagen in Utrecht te herdenken. Ondanks de beperkingen die door de coronacrisis werden opgelegd, kwamen veel mensen bijeen om hun respect te tonen. Ook al konden veel mensen niet fysiek aanwezig zijn, er was een digitale condoleance mogelijk.

Op de website van de stille tocht was een speciale pagina waar mensen hun condoleances konden achterlaten. Deze pagina was bedoeld om iedereen de kans te geven om hun gevoelens te uiten en de slachtoffers te herdenken. Mensen konden hun naam, hun gedachten en hun gebeden invoeren.

De website was ook een platform waar mensen hun verhalen konden delen. Er waren veel verhalen over de slachtoffers en hun families, maar ook over de mensen die getroffen waren door de aanslagen. Deze verhalen gaven mensen de kans om hun gevoelens te uiten en hun steun te tonen aan degenen die getroffen waren.

De digitale condoleance was een belangrijk onderdeel van de stille tocht. Het was een manier om iedereen de kans te geven om hun steun te tonen aan de slachtoffers en hun families. Ook al konden veel mensen niet fysiek aanwezig zijn, het was een mooie manier om verbonden te blijven met degenen die getroffen waren door de aanslagen.