Definitief staken van RKC-Ajax na ernstige medische situatie van doelman Vaessen

Definitief staken van RKC-Ajax na ernstige medische situatie van doelman Vaessen

Afgelopen zaterdag heeft RKC Waalwijk een ernstige medische situatie meegemaakt. Doelman Jelle Vaessen raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Ajax en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Na een grondig medisch onderzoek werd besloten dat de wedstrijd definitief moest worden gestaakt.

De wedstrijd begon als een normale wedstrijd, maar na een kwartier spelen raakte doelman Jelle Vaessen geblesseerd. Hij viel op de grond en kon niet meer verder spelen. De medische staf van RKC Waalwijk bracht hem direct naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Na een grondig onderzoek werd duidelijk dat de blessure ernstiger was dan verwacht. Daarom besloot de KNVB om de wedstrijd definitief te staken.

De spelers van RKC Waalwijk waren erg geschokt door het nieuws en hebben hun medeleven betuigd aan doelman Jelle Vaessen. Ook Ajax was erg geschokt door het nieuws en heeft hun steun betuigd aan de doelman.

Het is nog onduidelijk wat de precieze toestand van doelman Jelle Vaessen is, maar we hopen dat hij snel herstelt. We wensen hem alle sterkte toe en hopen dat hij snel weer op het veld kan staan.