Gakpo van Liverpool geblesseerd twee weken voor interlands

Gakpo van Liverpool geblesseerd twee weken voor interlands

Gakpo van Liverpool geblesseerd twee weken voor interlands

De Nederlandse voetballer Ki-Jana Hoever van Liverpool is geblesseerd geraakt tijdens een training. De blessure komt op een slecht moment, want de verdediger had zich net aangemeld voor de interlands van Oranje.

Hoever heeft een hamstringblessure opgelopen en zal daardoor twee weken uit de roulatie zijn. De verdediger had zich aangemeld voor het Nederlands elftal, maar hij zal de komende interlands helaas moeten missen.

De blessure van Hoever is een grote teleurstelling voor bondscoach Frank de Boer. De verdediger was een belangrijke pion in de verdediging van Oranje en zijn afwezigheid zal gevoeld worden.

Hoever is een belangrijke speler bij Liverpool en heeft al veel wedstrijden gespeeld in de Premier League. De verdediger heeft al laten zien dat hij een goede voetballer is en het is jammer dat hij nu niet mee kan doen aan de interlands.

De blessure van Hoever is een grote tegenslag voor Oranje. Het is nu aan de rest van het team om de verdediger te vervangen en de komende interlands te winnen.