Girona verliest voor het eerst dit seizoen door een ongelukkige rol van Blind tegen Real

Girona verliest voor het eerst dit seizoen door een ongelukkige rol van Blind tegen Real

Madrid

Girona is voor het eerst dit seizoen verloren van Real Madrid. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Real Madrid. Het was een moeilijke wedstrijd voor Girona, maar de ongelukkige rol van Daley Blind was de doorslaggevende factor in het verlies.

Blind begon de wedstrijd als verdediger, maar hij maakte een aantal fouten waardoor Real Madrid de leiding nam. In de tweede helft kreeg hij een rode kaart voor het maken van een harde tackle. Dit betekende dat Girona met tien man verder moest spelen en dat het moeilijker werd om de wedstrijd te winnen.

Hoewel Girona nog steeds een goede kans had om de wedstrijd te winnen, was het uiteindelijk Real Madrid dat de overwinning pakte. De ongelukkige rol van Blind was hierin doorslaggevend. Zonder zijn fouten en rode kaart had Girona misschien wel de overwinning gepakt.

Het verlies tegen Real Madrid is een teleurstelling voor Girona, maar er is nog steeds hoop voor de rest van het seizoen. Als Girona kan voorkomen dat er meer fouten worden gemaakt, zou het team in staat moeten zijn om betere resultaten te behalen.