DI-RECT wint Haagse Cultuurprijs voor hun rol als ‘ambassadeurs van de Haagse muziekscene’

DI-RECT heeft de Haagse Cultuurprijs gewonnen voor hun rol als ‘ambassadeurs van de Haagse muziekscene’. De prijs werd uitgereikt tijdens een ceremonie in het stadhuis van Den Haag.

De band, die bestaat uit zanger Jan Dulles, gitarist Tim Akkerman, bassist Bas van Wageningen en drummer Jamie Westland, is al meer dan twintig jaar actief in de muziekwereld. Ze hebben een aantal hits gehad, waaronder ‘Inside Out’, ‘She’ en ‘This Is Who We Are’.

De band heeft altijd een sterke band gehad met Den Haag. Ze hebben veel optredens gegeven in de stad en hebben ook een aantal albums opgenomen in de stad.

De jury van de prijs heeft DI-RECT geprezen voor hun bijdrage aan de Haagse muziekscene. Ze hebben de band genoemd als ‘ambassadeurs van de Haagse muziekscene’ en hebben gezegd dat ze een voorbeeld zijn voor andere bands.

DI-RECT is erg blij met de prijs en heeft gezegd dat ze trots zijn om de prijs te winnen. Ze hebben ook gezegd dat ze blijven werken om de muziekscene van Den Haag te ondersteunen.

Het is duidelijk dat DI-RECT een grote invloed heeft gehad op de Haagse muziekscene. Ze zijn een inspiratie voor andere bands en hun verdiensten zijn erkend met deze prijs.