Pochettino waarschuwt Madueke na feestgedrag van ex-PSV'er

Pochettino waarschuwt Madueke na feestgedrag van ex-PSV’er

Mauricio Pochettino, de voormalige trainer van Tottenham Hotspur, heeft een waarschuwing gegeven aan Noni Madueke, de ex-PSV-speler die recentelijk in opspraak is gekomen door zijn feestgedrag.

Pochettino heeft Madueke gewaarschuwd dat hij voorzichtig moet zijn met zijn gedrag als hij wil voorkomen dat hij zijn carrière verpest. Hij zei dat Madueke zich moet realiseren dat hij een rolmodel is voor andere jonge spelers en dat hij verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn acties.

Madueke, die vorig jaar bij PSV speelde, werd onlangs gefotografeerd tijdens een feestje waar hij alcohol dronk en rookte. Ook werd hij betrapt op het rijden in een auto zonder rijbewijs.

Pochettino benadrukte dat Madueke niet alleen verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière, maar ook voor de carrières van andere jonge spelers. Hij moet zich realiseren dat als hij verkeerd gedrag vertoont, dit een negatief effect kan hebben op de carrières van anderen.

Madueke heeft sindsdien zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag. Hij heeft beloofd om beter te leren van zijn fouten en om zich te concentreren op het voetbal.

Pochettino’s waarschuwing is een duidelijk signaal dat voetballers verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun gedrag. Als ze dit niet doen, kunnen ze hun carrière in gevaar brengen en dat is iets wat niemand wil.