Wie zal de opvolger worden van Maarten van Rossem?

Wie zal de opvolger worden van Maarten van Rossem?

Met de verrassende aankondiging dat Maarten van Rossem na meer dan twintig jaar afscheid neemt van zijn programma ‘De Wereld Draait Door’, is de vraag wie zijn opvolger zal worden opgekomen. Er zijn veel namen genoemd, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen.

De Nederlandse televisiezender VARA heeft aangekondigd dat er een openbare selectieprocedure zal worden gehouden om de opvolger te vinden. Er wordt verwacht dat er veel kandidaten zullen zijn voor deze unieke kans om de presentator van zo’n populaire show te worden.

De selectieprocedure zal bestaan uit een aantal stappen, waaronder het verzamelen van kandidaturen, het selecteren van kandidaten, het beoordelen van hun prestaties tijdens interviews en het uiteindelijke aanbieden van de functie. De selectiecommissie bestaat uit een aantal leden van VARA en een aantal externe deskundigen.

Er wordt verwacht dat de nieuwe presentator een persoon zal zijn met een goede kennis van de Nederlandse cultuur en geschiedenis, die ook in staat is om een breed scala aan onderwerpen aan te snijden. De nieuwe presentator moet ook in staat zijn om een goede band op te bouwen met het publiek en een goede interactie met gasten te hebben.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, is er veel speculatie over wie de opvolger van Maarten van Rossem zal worden. Er wordt verwacht dat de nieuwe presentator binnenkort bekend zal worden gemaakt.