Nederlandse Sporters die al zeker zijn van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs: nog 300 dagen te gaan.

Met nog maar 300 dagen te gaan tot de Olympische Spelen van Parijs, is het tijd om eens te kijken naar de Nederlandse sporters die al zeker zijn van deelname. Er zijn al veel Nederlandse atleten die hun ticket voor de Spelen hebben geboekt, waardoor Nederland goede kansen heeft om in Parijs een aantal medailles te winnen.

Een van de Nederlandse atleten die al zeker is van deelname aan de Spelen is Dafne Schippers. De voormalige wereldkampioene sprint is een van de meest succesvolle Nederlandse atleten en heeft al een aantal medailles op haar naam staan. Ze is ook een van de favorieten voor een medaille in Parijs.

Ook de Nederlandse schaatsers hebben al een aantal tickets geboekt voor de Spelen. Jorrit Bergsma, Ireen Wüst en Sven Kramer zijn allemaal geselecteerd voor de Spelen en hebben allemaal goede kansen om medailles te winnen.

Verder zijn er ook Nederlandse turners die al zeker zijn van deelname aan de Spelen. Sanne Wevers, Lieke Wevers en Eythora Thorsdottir zijn allemaal geselecteerd voor de Spelen en zullen allemaal proberen om medailles te winnen.

Daarnaast hebben ook de Nederlandse roeiers al tickets geboekt voor de Spelen. Maarten Hurkmans, Roos de Jong en Lisa Scheenaard zijn allemaal geselecteerd voor de Spelen en hebben allemaal goede kansen om medailles te winnen.

Tot slot hebben ook de Nederlandse wielrenners al tickets geboekt voor de Spelen. Mathieu van der Poel, Anna van der Breggen en Tom Dumoulin zijn allemaal geselecteerd voor de Spelen en hebben allemaal goede kansen om medailles te winnen.

Met nog 300 dagen te gaan tot de Olympische Spelen van Parijs, is het duidelijk dat Nederland al een aantal sporters heeft die al zeker zijn van deelname. Met deze atleten in hun gelederen heeft Nederland goede kansen om in Parijs een aantal medailles te winnen.