Gouden Kalveren-winnaar Sweet Dreams met zes prijzen bekroond

De Nederlandse film Sweet Dreams heeft op het Nederlands Film Festival een grote overwinning behaald. De film won zes Gouden Kalveren, waaronder vier voor de hoofdrolspelers.

Sweet Dreams is een drama dat zich afspeelt in de jaren ’80 in Amsterdam. Het verhaal draait om een groep jongeren die op zoek zijn naar hun identiteit en hun plek in de wereld. De film is geregisseerd door Willem Bosch en geschreven door de bekende Nederlandse auteur Willem Bosch.

De film werd bekroond met vier Gouden Kalveren voor de hoofdrolspelers: Jeroen Willems, Anna Drijver, Stijn Koomen en Marwan Kenzari. Daarnaast won de film ook twee Gouden Kalveren voor de beste regie en beste scenario.

De cast en crew van Sweet Dreams waren erg blij met deze overwinning. Jeroen Willems, die de hoofdrol speelde, zei: “Het is een eer om deze prijs te winnen. We hebben hard gewerkt aan deze film en het is geweldig om te zien dat ons werk wordt erkend.”

De Gouden Kalveren-winnaar Sweet Dreams is een prachtig voorbeeld van hoe Nederlandse films op wereldniveau kunnen concurreren. Het is een mooie prestatie voor de cast, crew en iedereen die betrokken was bij het maken van deze film.