Omwonenden van plein waar schietpartij plaatsvond kunnen nog niet naar huis.

Afgelopen nacht heeft er in een buurt in de stad een schietpartij plaatsgevonden. De politie is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken en heeft het plein waar de schietpartij plaatsvond afgesloten. Omwonenden die op het plein wonen, kunnen nog steeds niet naar huis.

De politie heeft het plein afgesloten om de situatie te onderzoeken en om te voorkomen dat er nog meer geweld uitbreekt. Er zijn meerdere getuigen gehoord en er wordt nog steeds gezocht naar meer informatie. Er zijn ook verschillende mensen gearresteerd in verband met de schietpartij.

De politie heeft ook bekendgemaakt dat de omwonenden van het plein nog steeds niet naar huis kunnen. Ze vragen aan de omwonenden om hun huizen niet te verlaten totdat de politie de situatie onder controle heeft. De politie heeft ook aangegeven dat ze de omwonenden zullen helpen bij het terugkeren naar hun huizen zodra de situatie weer veilig is.

Het is belangrijk dat mensen die in de buurt wonen de situatie rustig aanpakken en de aanwijzingen van de politie opvolgen. De politie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en dat er geen verdere gewelddadige incidenten plaatsvinden. Als je informatie hebt over de schietpartij, neem dan contact op met de politie.