PSV bekijkt mogelijkheden voor uitbreiding Philips Stadion en sluit bouw nieuw stadion niet uit

PSV bekijkt mogelijkheden voor uitbreiding Philips Stadion en sluit bouw nieuw stadion niet uit

PSV is momenteel aan het onderzoeken of het mogelijk is om het Philips Stadion uit te breiden. De club sluit ook niet uit dat er een nieuw stadion gebouwd zou kunnen worden.

Het Philips Stadion is al jarenlang het thuisstadion van PSV. Het stadion is inmiddels bijna 50 jaar oud en heeft een capaciteit van 35.000 toeschouwers. PSV wil echter meer toeschouwers kunnen verwelkomen en daarom wordt er gekeken naar mogelijkheden om het stadion uit te breiden.

De club heeft al eerder aangegeven dat het niet uitsluit dat er een nieuw stadion gebouwd zou kunnen worden. Als dit gebeurt, zal het stadion een capaciteit krijgen van minimaal 50.000 toeschouwers.

PSV is momenteel druk bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden voor uitbreiding of bouw van een nieuw stadion. Er wordt gekeken naar de financiƫle haalbaarheid, maar ook naar de locatie en de technische mogelijkheden.

Het is nog onduidelijk wanneer er een beslissing genomen zal worden over de toekomst van het Philips Stadion. PSV is echter duidelijk: de club wil meer toeschouwers kunnen verwelkomen en sluit daarom geen optie uit.