Apple bevestigt stralingsreductie op iPhone 12 na update voor Franse gebruikers

Apple heeft bevestigd dat het een update heeft uitgebracht voor Franse gebruikers van de iPhone 12 die de straling van de telefoon vermindert. De update is ontworpen om te voldoen aan de Franse wetgeving die de straling van mobiele telefoons beperkt.

De update, die alleen beschikbaar is voor Franse gebruikers, vermindert de straling van de iPhone 12 door de zendkracht van de telefoon te verlagen. Apple heeft bevestigd dat deze verlaging niet leidt tot een slechtere prestatie van de telefoon.

Hoewel de wetgeving alleen van toepassing is in Frankrijk, heeft Apple besloten om de update wereldwijd uit te brengen. Dit is een teken dat Apple zich bewust is van de gezondheidsrisico’s die kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan straling van mobiele telefoons.

Hoewel de update alleen beschikbaar is voor Franse gebruikers, is het belangrijk om te benadrukken dat alle gebruikers van de iPhone 12 hun telefoon op een verantwoorde manier moeten gebruiken. Dit betekent dat gebruikers hun telefoon niet te dicht bij hun hoofd moeten houden en dat ze hun telefoon niet te vaak moeten gebruiken.

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat blootstelling aan straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de gezondheid, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van mobiele telefoons. Door de update voor Franse gebruikers laat Apple zien dat ze begrijpen hoe belangrijk het is om verantwoordelijk om te gaan met mobiele telefoons.