Erasmus MC: Sfeer bedrukt na schietpartij, maar 'werk gaat door'

Erasmus MC: Sfeer bedrukt na schietpartij, maar ‘werk gaat door’

Erasmus MC is de afgelopen dagen in het nieuws geweest na een schietpartij op het terrein van het ziekenhuis. Een man schoot een vrouw dood en verwondde daarna zichzelf. De politie heeft de situatie onder controle.

De sfeer op het terrein van Erasmus MC is bedrukt na de schietpartij. Erasmus MC heeft een persbericht uitgegeven waarin staat dat het personeel en de patiënten die betrokken waren bij de schietpartij, professionele hulp krijgen. Ook staat erin dat er extra beveiliging is ingezet om ervoor te zorgen dat het terrein veilig is.

Hoewel de sfeer bedrukt is, gaat het werk op Erasmus MC gewoon door. Het ziekenhuis blijft open en er worden nog steeds patiënten behandeld. Het personeel en de patiënten die getroffen zijn door de schietpartij, krijgen alle steun die nodig is.

Erasmus MC heeft ook aangegeven dat ze samen met de politie de schietpartij blijven onderzoeken. Ze hopen dat er snel meer informatie bekend wordt over wat er precies is gebeurd.

Erasmus MC blijft open en het werk gaat gewoon door, maar de sfeer is bedrukt na de schietpartij. Het personeel en de patiënten die betrokken zijn bij de schietpartij, krijgen alle steun die ze nodig hebben. Erasmus MC blijft samenwerken met de politie om meer informatie te verkrijgen over wat er precies is gebeurd.