Napoli teleurgesteld over opvallende TikTok-video: 'We wilden Osimhen niet beledigen'

Napoli teleurgesteld over opvallende TikTok-video: ‘We wilden Osimhen niet beledigen’

Napoli is teleurgesteld over een opvallende TikTok-video die is gemaakt door de nieuwe aanwinst Victor Osimhen. In de video zei Osimhen dat hij Napoli had gekozen omdat het een ‘groot’ team is. De club uit Italië vond deze uitspraak beledigend en heeft de speler gevraagd om zijn woorden terug te nemen.

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft zijn ongenoegen uitgesproken over de video. “We wilden Osimhen niet beledigen, maar we vonden dat hij zijn woorden moest terugnemen,” zei hij. “We hebben hem gevraagd om een verklaring af te leggen waarin hij zijn woorden terugneemt en verontschuldigingen aanbiedt.”

De 21-jarige Nigeriaanse spits Victor Osimhen is afgelopen zomer overgekomen van Lille naar Napoli. Hij maakte de opvallende TikTok-video waarin hij zei dat hij Napoli had gekozen omdat het een ‘groot’ team is. De club uit Italië vond dit een beledigende opmerking en heeft Osimhen gevraagd om zijn woorden terug te nemen.

Napoli-directeur Giuntoli heeft laten weten dat Osimhen de verkeerde woorden heeft gebruikt. “Het is belangrijk dat spelers zich realiseren dat ze verantwoordelijkheid dragen voor hun woorden,” zei hij. “We willen dat Osimhen zijn woorden terugneemt en verontschuldigingen aanbiedt.”

Napoli is teleurgesteld over de opvallende TikTok-video van Victor Osimhen. De club uit Italië vond de uitspraak beledigend en heeft de speler gevraagd om zijn woorden terug te nemen. Napoli-directeur Giuntoli heeft laten weten dat Osimhen de verkeerde woorden heeft gebruikt en dat hij verontschuldigingen moet aanbieden.