Veertienjarig meisje overleden aan verwondingen na schietpartij in Rotterdam

Veertienjarig meisje overleden aan verwondingen na schietpartij in Rotterdam

Afgelopen vrijdag heeft een veertienjarig meisje uit Rotterdam het leven gelaten aan de verwondingen die ze opliep tijdens een schietpartij. Het meisje werd geraakt door een kogel toen er vrijdagavond rond 21.30 uur werd geschoten in de buurt van de Karel Doormanstraat in Rotterdam.

Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas kon de artsen niets meer voor haar doen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de schietpartij en zoekt naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

Het overlijden van het meisje heeft veel verdriet en ongeloof veroorzaakt bij haar familie en vrienden. Ze was een populaire leerling op school en had veel vrienden. Haar ouders zijn diep geschokt door het tragische verlies van hun dochter.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de schutter of de mogelijke motieven achter de schietpartij. Er wordt vermoed dat het meisje onschuldig was en geen relatie had met de schutter.

Het veertienjarige meisje is het tweede slachtoffer van een schietpartij in Rotterdam in minder dan een maand. De politie roept mensen op om informatie te delen als ze iets weten over de schietpartij. Iedereen die informatie heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.