AZ lijdt verlies na onverwachte puntenafname: 'Opmerkelijk dat we maar één keer scoren'

AZ lijdt verlies na onverwachte puntenafname: ‘Opmerkelijk dat we maar één keer scoren’

De voetbalclub AZ heeft een verlies geleden na een onverwacht lage puntenafname. De club uit Alkmaar speelde tegen FC Groningen en verloor met 2-1. Hoewel AZ de meeste kansen had, kon het deze niet omzetten in doelpunten.

De AZ-spelers waren teleurgesteld na de wedstrijd. “Het is opmerkelijk dat we maar één keer hebben gescoord,” zei aanvoerder Teun Koopmeiners. “We hadden veel meer kansen, maar we konden ze niet afmaken. We hadden meer moeten scoren.”

Hoewel de spelers teleurgesteld waren, was trainer Arne Slot tevreden met de prestatie van zijn team. “We hebben goed gespeeld,” zei hij. “We hadden meer kansen, maar we hebben ons best gedaan. We moeten nu verder kijken naar de volgende wedstrijd.”

Het verlies van AZ is een teleurstelling voor de fans, maar de club blijft optimistisch. “We moeten ons focussen op de volgende wedstrijd,” zei Koopmeiners. “We weten dat we beter kunnen spelen en dat we meer punten kunnen halen.”

De club blijft strijden voor een plek in de top vier van de Eredivisie. Als AZ de volgende wedstrijd wint, kan het weer terugkeren naar de top van de competitie.