Kane voegt extra show toe aan Ziggo Dome-reeks

Kane heeft aangekondigd dat ze een extra show toegevoegd hebben aan hun reeks optredens in de Ziggo Dome. De show zal plaatsvinden op vrijdag 15 november 2019 en is de derde show die de band aanbiedt in de Ziggo Dome.

Kane is al jaren een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze hebben al meerdere albums uitgebracht en vele hits gescoord. Hun laatste album, ‘The Best Is Yet To Come’, werd uitgebracht in 2018 en was een grote hit.

De extra show zal een speciale avond worden voor fans van Kane. De band zal hun grootste hits spelen, maar ook een aantal nummers van hun nieuwste album. Fans kunnen ook genieten van een aantal verrassingsnummers die de band speciaal voor de show heeft voorbereid.

De tickets voor de show zijn al verkrijgbaar. Fans kunnen tickets kopen via de website van de Ziggo Dome of bij de kassa van de Ziggo Dome. De kaartverkoop is al begonnen, dus fans moeten er snel bij zijn om tickets te bemachtigen.

Kane belooft een onvergetelijke avond te zullen bezorgen aan hun fans. De extra show is zeker een must-see voor fans van Kane en iedereen die van goede muziek houdt.