Erasmus MC gewaarschuwd bij toekennen artsendiploma aan vermoedelijke schutter

Erasmus MC heeft gewaarschuwd bij het toekennen van een artsendiploma aan een vermoedelijke schutter. De verdachte, die wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in Rotterdam, had een aanvraag gedaan voor een artsendiploma aan Erasmus MC.

Volgens Erasmus MC hebben ze de aanvraag van de verdachte ontvangen en hebben ze deze onderzocht. Na het onderzoek hebben ze besloten om geen artsendiploma toe te kennen aan de verdachte. Erasmus MC heeft de verdachte gewaarschuwd dat hij geen artsendiploma kan krijgen vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de schietpartij.

De schietpartij vond plaats op 1 juli in Rotterdam. De verdachte werd gearresteerd en staat terecht voor moord en poging tot moord. Er is geen bewijs dat de verdachte betrokken was bij de schietpartij, maar Erasmus MC heeft besloten om geen artsendiploma toe te kennen aan de verdachte als voorzorgsmaatregel.

Erasmus MC heeft aangegeven dat ze hun studenten en alumni willen beschermen tegen mogelijke gevaren. Ze willen ervoor zorgen dat hun studenten en alumni niet betrokken raken bij criminele activiteiten. Daarom hebben ze besloten om geen artsendiploma toe te kennen aan de verdachte.