Noord-Engelse Politie doet onderzoek naar kap van iconische Robin Hood-boom

Noord-Engelse Politie doet onderzoek naar kap van iconische Robin Hood-boom

De politie van Noord-Engeland heeft een onderzoek gestart naar de kap van een iconische Robin Hood-boom. De boom stond in het Sherwood Forest, een bos in Nottinghamshire, Engeland. De boom stond bekend als de ‘Major Oak’, en was meer dan 800 jaar oud.

De politie meldde dat er op dinsdag 17 september rond middernacht iemand is gezien die de boom kapte. Er werd ook een auto gezien die wegreed van het bos. De politie heeft een oproep gedaan aan getuigen om informatie te delen over deze incident.

De Major Oak was een van de meest iconische bomen in Engeland. Het was een van de meest bekende bomen in het Sherwood Forest, en stond bekend als de plek waar Robin Hood en zijn bende zich schuil hielden. De boom was zo oud dat hij al bestond voordat Robin Hood werd geboren.

De politie is vastbesloten om de verantwoordelijke voor de kap van deze iconische boom te vinden. Ze hebben gevraagd om informatie over de auto die gezien werd bij het bos, en ook voor informatie over andere verdachte activiteiten in het gebied.

De kap van de Major Oak is een schokkende gebeurtenis voor veel mensen in Engeland. De boom was een symbool van de Engelse cultuur en geschiedenis, en veel mensen zijn verdrietig dat hij nu weg is. De politie doet er alles aan om de verantwoordelijke te vinden en hopelijk kan deze persoon gestraft worden voor zijn daden.