PSV weerhoudt Go Ahead Eagles van winst en behoudt ongeslagen status in Eredivisie

PSV weerhoudt Go Ahead Eagles van winst en behoudt ongeslagen status in Eredivisie

PSV heeft zaterdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Eredivisie. De ploeg uit Eindhoven wist Go Ahead Eagles met 1-0 te verslaan en behield daarmee de ongeslagen status in de competitie.

De wedstrijd begon vrij rustig, maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg PSV meer grip op het spel. Na een kwartier spelen was het Gaston Pereiro die de openingstreffer maakte. De Uruguayaanse aanvaller wist een voorzet van Steven Bergwijn knap binnen te schieten.

Hoewel Go Ahead Eagles alles op alles zette om de gelijkmaker te maken, slaagde de ploeg uit Deventer er niet in om een doelpunt te maken. PSV hield het doel schoon en behield daarmee de ongeslagen status in de Eredivisie.

Met deze overwinning heeft PSV zichzelf een grote dienst bewezen. De ploeg uit Eindhoven staat nu tweede in de competitie, op één punt achter Ajax. Met nog vijf wedstrijden te gaan is het nog steeds mogelijk dat PSV de titel wint.

Het was een belangrijke overwinning voor PSV, maar ook voor Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat nu twaalfde in de competitie en heeft daarmee een goede kans om zich te handhaven in de Eredivisie.