Luuk de Jong blij met titel van Eredivisie-topscorer van deze eeuw: 'Verder verbeteren'

Luuk de Jong blij met titel van Eredivisie-topscorer van deze eeuw: ‘Verder verbeteren’

Luuk de Jong is de trotse eigenaar van een nieuwe titel: hij is de Eredivisie-topscorer van deze eeuw. De aanvaller van PSV heeft in de afgelopen twintig jaar meer doelpunten gemaakt dan ieder ander in de Nederlandse competitie. De Jong is erg blij met deze prestatie, maar wil ook verder verbeteren.

De Jong heeft in zijn carrière al veel successen geboekt. Hij won onder andere twee keer de Eredivisie met PSV en scoorde in de Champions League. Maar de titel van Eredivisie-topscorer van deze eeuw is toch wel iets bijzonders. De Jong is daarom erg blij met deze prestatie.

“Het is een mooie prestatie om de topscorer van deze eeuw te zijn. Maar ik wil ook verder verbeteren en meer doelpunten maken”, zegt De Jong. Hij voegt eraan toe dat hij blij is dat hij zijn doelen heeft bereikt, maar dat hij nog steeds gemotiveerd is om beter te worden.

De Jong heeft al laten zien dat hij een geweldige spits is, maar hij wil nog steeds beter worden. Hij wil meer doelpunten maken, meer wedstrijden winnen en meer successen behalen. Hij is er klaar voor om de komende jaren nog beter te worden.

Luuk de Jong is dus erg blij met zijn titel als Eredivisie-topscorer van deze eeuw, maar hij wil ook verder verbeteren. Hij is gemotiveerd om nog meer successen te behalen en meer doelpunten te maken. De Jong is klaar om de komende jaren nog beter te worden en nog meer successen te behalen.