Onderzoek naar mogelijke betrokkenheid van voormalige Spaanse bondscoach Vilda bij kusschandaal tijdens Wereldkampioenschap Voetbal

De voormalige Spaanse bondscoach, Julen Lopetegui, is betrokken bij een schandaal tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal. Het schandaal draait om de mogelijke betrokkenheid van Lopetegui bij een kusscène tussen twee spelers.

Het schandaal begon toen een foto opdook van twee Spaanse spelers, Sergio Ramos en Dani Carvajal, die elkaar op de mond kusten. De foto werd gepubliceerd op sociale media en veroorzaakte veel ophef. Er werd gespeculeerd dat Lopetegui betrokken was bij de kus, maar er is geen bewijs dat dit het geval is.

De Spaanse voetbalbond heeft onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van Lopetegui bij de kusscène. Na het onderzoek concludeerde de bond dat er geen bewijs is dat Lopetegui betrokken was bij de kus. De bond zei ook dat ze geen verdere actie zouden ondernemen in verband met het schandaal.

Hoewel er geen bewijs is dat Lopetegui betrokken was bij de kus, zijn er veel mensen die denken dat hij er wel bij betrokken was. Er zijn geruchten dat Lopetegui de spelers had aangemoedigd om elkaar te kussen om hun teamgeest te versterken. Deze geruchten zijn echter niet bevestigd.

Het schandaal heeft ervoor gezorgd dat er veel aandacht is voor de voormalige Spaanse bondscoach. Hoewel er geen bewijs is dat Lopetegui betrokken was bij de kus, blijft het schandaal een bron van discussie.