Travis Kelce spreekt over zijn relatie met Taylor Swift: ‘Ik wil onze privacy respecteren’

Travis Kelce, een Amerikaanse voetballer, heeft onlangs gesproken over zijn relatie met popster Taylor Swift. Hoewel hij niet veel details wilde geven, liet hij weten dat hij de privacy van hun relatie wil respecteren.

Kelce, die speelt voor de Kansas City Chiefs, vertelde aan ESPN dat hij en Swift al een tijdje samen zijn. “We hebben een goede tijd samen,” zei hij. “We hebben een leuke tijd samen, maar ik wil onze privacy respecteren.”

Kelce en Swift werden voor het eerst samen gezien in mei 2020, toen ze samen in een kajak waren in Tennessee. Sindsdien hebben ze verschillende foto’s gedeeld op sociale media waarop ze samen te zien zijn.

Hoewel Kelce niet veel details wilde geven over hun relatie, liet hij wel weten dat hij en Swift veel gemeen hebben. “We hebben veel dingen gemeen,” zei hij. “We houden allebei van muziek en we houden allebei van reizen.”

Kelce en Swift lijken gelukkig samen te zijn en hebben besloten hun privacy te respecteren. Hoewel er veel speculatie is over hun relatie, lijkt het erop dat ze hun liefde voor elkaar willen beschermen.