Rosanne Hertzberger stapt op als columnist bij NRC om politieke ambities na te streven

Rosanne Hertzberger, bekend als columnist bij NRC, heeft aangekondigd dat ze haar column stopt om politieke ambities na te streven. Hertzberger heeft aangegeven dat ze de komende tijd zal gebruiken om haar politieke carrière vorm te geven.

Hertzberger begon in 2014 bij NRC als columnist en heeft sindsdien een grote invloed gehad op de discussies in Nederland. Haar columns waren vaak controversieel en stonden bekend om hun scherpe kritiek op de politiek.

Hertzberger heeft aangegeven dat ze de komende tijd zal gebruiken om haar politieke ambities na te streven. Ze heeft nog niet aangegeven welke partij ze zal steunen of welke functie ze zal aanvaarden, maar heeft wel aangegeven dat ze de komende tijd actief zal zijn in de politiek.

Hoewel Hertzberger haar column bij NRC stopt, zal ze nog steeds actief zijn op andere mediaplatforms. Ze heeft aangegeven dat ze haar columns zal blijven schrijven voor andere mediaplatforms, waaronder haar eigen blog.

Het is duidelijk dat Hertzberger een grote invloed heeft gehad op de politieke discussies in Nederland. Haar besluit om haar column bij NRC te stoppen om haar politieke ambities na te streven is dan ook een belangrijke stap in haar carrière. Het is afwachten wat de toekomst voor haar in petto heeft.